close
تبلیغات در اینترنت
تحقیق کامل در مورد ببر

گیل فان | دنیای فیلم و سریال

http://www.gilfun.ir/

تحقیق کامل در مورد ببر

ببر,ببر ایرانی,تحقیق در مورد ببر ,ببر چگونه موجودی است ,تحقیق دانش اموزی ببر ,عکس ببر ,تحقیق ورد ببر

تحقیق کامل در مورد ببر

ببر,ببر ایرانی,تحقیق در مورد ببر ,ببر چگونه موجودی است ,تحقیق دانش اموزی ببر ,عکس ببر ,تحقیق ورد ببر

-->
تحقیق کامل در مورد ببر
خلاصه داستان :

 

تحقیق کامل در مورد ببر

 

ببرنام علمی: Panthera Tigris بزرگترین جانور از تیره گربه‌ایاناست که طول قامت آن تا ۳٫۳ متر و وزن آن تا ۳۰۶ کیلوگرممی‌رسد. مهم ترین مشخصه این جانور، خط‌های عمودی تیره روی خز قرمز-نارنجی آن است که در ناحیه زیرین روشن تر است. این جانور دارای بدنی عضلانی و پاهایی بسیار نیرومند است. بدن ببر دارای موهای بلند و برّاق به رنگ نارنجی، همراه با خط‌های سیاه عمودی می‌باشد. جثّه ببرهای نر بزرگ‌تر از ببرهای ماده است و همچنین موهای روی گونه ببر نر بلندتر از ببر ماده می‌باشد. دندان‌های ببر بسیار قوی است و دندان نیشآن در میان جانوران خشکی بلندترین است. طول تاج دندانببر به ۷۴٫۵ میلیمتر و گاهی تا ۹۰ میلیمتر می‌رسد. در باغ وحش ببرها معمولاً بین ۲۰ تا ۲۶ سال عمر می‌کنند که البته به نظر در دنیای وحشی بیرون هم همین حدود عمر می‌کننداین جانور برای خود قلمرو تعیین می‌کند و عموماً اجتماعی و تنها است (به این معنی که به صورت مستقل زندگی می‌کند اما گاهی مجردهای آن‌ها در یک منطقه یا حتی لانه زندگی می‌کنند). لازم است تا محیط زندگی ببر فضای بزرگی باشد تا نیازهای شکار آن را برطرف کند این خلق ببرها باعث شده تا در مناطق پرجمعیت، آن‌ها با انسان دچار مشکلات جدی شوند.

در دوره‌ای ببرها در سراسر آسیااز ترکیهدر غرب تا روسیهدر شرق دیده می‌شدند. در گذر ۱۰۰ سال پیش، ۹۳٪ از گستره تاریخی زیستگاه آن‌ها ازدست رفته است و آن‌ها در نواحی جنوب غرب و مرکز آسیا در جزیره‌های جاوهو بالیو در مناطق گسترده‌ای از آسیای جنوب شرقیو آسیای شرقیبه کلی نابود شده‌اند. امروزه زیستگاه آن‌ها به تایگایسیبری تا چمن زارهایباز و مرداب‌های کرنامحدود شده است. شش زیرگونه باقی‌مانده از ببرها در ردهگونه در معرض خطرIUCNجای گرفته‌اند. جمعیت جهانی ببرها در وحش میان ۳۰۶۲ تا ۳۹۴۸ برآورد شده است که ۱۰۰،۰۰۰ مورد کمتر از شمار آن‌ها در آغاز سده ۲۰ میلادی است      که بیشتر این شمار باقی‌مانده هم جدا و بدون تماس با هم زندگی می‌کنند. از دلایل اصلی کاهش جمعیت آن‌ها می‌توان به تخریب زیستگاه، شکار غیرقانونیو ناپیوستگی در زیستگاه آن‌ها اشاره کرد. مساحت منطقه زندگی ببرها در کره زمین کمتر از ۱٬۱۸۴٬۹۱۱ کیلومتر مربع برآورد شده است که ۴۱٪ کمتر از مساحت برآورد شده برای آن در میانه دهه ۱۹۹۰است.

ببر بنگالپرشمارترین زیرگونه و ببر سیبریبزرگترین زیرگونه ببر است. از ۹ زیرگونه این جانور ۳ زیرگونه از جمله ببر مازندرانمنقرض شده‌اند و ۶ زیرگونه دیگر نیز در خطر انقراض قرار دارند. قلمرو تاریخی این حیوانات از میان رودانو قفقازتا بیشتر نواحی شرقی و جنوبی آسیاامتداد می‌یافت اما این قلمرو امروزه به‌شدت کاهش یافته‌است.

نرها و ماده‌ها تنها در هنگام جفتگیری به مدّت چند روز در کنار یکدیگر می‌مانند. ببرهای ماده پس از ۱۰۳ تا ۱۰۵ روز بارداری دو و یا سه توله به دنیا می‌آورند. توله‌ها تا چند سال همراه با مادر خود زندگی می‌کنند.

به طور کلی وزن ببرهای نر از ۲۰۰ تا ۳۲۰ کیلوگرم است و ماده آن‌ها از ۱۲۰تا ۱۸۰ کیلوگرم می‌باشد. میانگین قد در نرها ۲٫۶ تا ۳٫۳ متر و در ماده‌ها ۲٫۳ تا ۲٫۷۵ متر می‌باشد.

ببرها اگر پیر باشند و یافتن غذا برای آن‌ها سخت باشد یا اگر در جای که توله‌های خود را بزرگ می‌کنند غذا کمیاب باشد به انسان‌ها حمله می‌کنند. ببرها ترجیح می‌دهند از پشت حمله کنند لذا بعضی از روستاییان هندی که در نزدیکی منطقه حفاظت شده ببرها زندگی می‌کنند ماسک‌های صورت را از پشت سرشان می‌بندند.

ببرها از دیرباز بسیار مورد توجه بوده‌اند به گونه‌ای که در اسطوره‌هاو فولکلورهمواره به آن‌ها اشاره شده است در دنیای امروز هم در فیلم‌ها و ادبیات، گاه، اشاره‌هایی دیده می‌شود. از تصویر و نماد ببر در پرچم، آرمو یا به عنوان شانس‌بیاربرای تیم‌های ورزشی استفاده می‌شود. ببر جانور ملی بنگلادش بویژه ببر بنگال، هند، ویتنام، مالزی(بویژه ببر مالایی) و کره جنوبیاست.

 

بخش دانلود

دانلود فایل ورد تحقیق

لینک دانلود: 
ببر

فرمت فایل :  doc / فایل ورد

 

اخبار سینما

اخبار سینمای داخل و خارج

250 فیلم برتر

250 فیلم برتر از نگاه سایت imdb

نقد و بررسی

نقد و بررسی بهترین فیلم های جهان