A Different View on design

gilfun.ir/

تحقیق مشکلات تغذیه و عمل تغذیه

پست شماره 7188
9:32 , یکشنبه 01 مرداد 1396

تحقیق مشکلات تغذیه و عمل تغذیه

تحقیق مشکلات تغذیه و عمل تغذیه

 

مقدمه

از نظر تغذیه از این دیدگاه، جامعه هند جامعه واقعی متشکل از یک گروه کوچک است که  از خوبی تغذیه و یک گروه بسیار بزرگ از سوء تغذیه رنج می برند. گروه های با درآمد بالا به بیماریهای فراوانی که در کشورها  توسعه یافته اند را اشتراک گذاری می کنند.

این بیماری های تغذیه ای خاص در کشور ها عبارت اند از:

پی ای ام

آنمی تغذیه ای

وزن کم هنگام تولد

خشکی چشم

اختلال کمبود ید و دیگرچیزها

سو تعذیه یا عدم نداشتن تعذیه این روز ها یک مشکل جهانی به شمار می رود. این فقط یک دلیل مهم برای مرگ و میر کودکان و ناخوشی نیست بلکه یک اختلال دائمی رشد فیزیکی و عقلی کسانی می باشد که زنده هستند. تارگت اصلی سوتغذیه پیش از دبستان رفتن ، مادران باردار و پرستاران می باشند. سو تغذیه یک مشکل عمده که توجه زیادی را میان این  پنج سال اخیر در هفتم هر پنج سال برنامه می باشد.تاکید بیشتر در نشاط بخشی در قسمت های ضعیف جمعیت با با برنامه ها و مشکلات آنها است. سو تغذیه یک مشکل چمد وجهی است که ترکیبی از نزدیکی بیماری هایی مانند SF است ، آموزش تغذیه ، تقویت، و غنی سازی غذاهای حاضر مقدار لازم  سلامت را پیاده سازی می کند.

 

سوتغذیه میان کودکان و بانوان امروزه یک خطر جدی به شمار می رود. تعذیه در علم خوراک پردازش کلی و جامع چیزهایی هستند که ارگانیسم های زنده را دریافت میکند و و مواد ضروری و اصلی را در دستور مغذی سازی غذا فراهم می سازد واکنش آنها و تعادل بین سلامتی و بیماری شان را تامین می کند.

علاوه بر آن، این برای جامعه اقتصادی ، از لحاظ فرهنکی،روانشناسی یک نگرانی تلقی می شود.در غیاب مواد مغذی محیا شده حالت سو تعذیه را طبق موارد زیر به وحود می آورند:

1-   خط مرگ و میر افزایش می یابد.

2-   عمر انسان کاهش می یابد.

3-    باعث اختلال عملکرد کلی می شود

4-   عدم توانایی

5-   تاثیرات نامطلوبی بر رشد ذهن و جسم میگذارد.

6-    کاهش بهره وری

7-   ناتوانی در مقابله با خطرات زیست محیطی از جمله مقاومت در عفونت

این شرایط به طور مهمی  در مقاومت اقتصادی مردم یک ملت تاثیر می گذارد.پ

 

مشکلات تغذیه در هندوستان

این یک مشکل مزمن می باشد : ابعاد این مشکل در کشور ما مانند جدا کردن بعضی از نسبت های افزایش مرگ و میر در حهان و کاهش عمر می باشد.بیشتر از یک چهارم ما در هر زمانی مشکل سو تغذیه داریم. 2 تا 5 درصد از کودکان ما از این بیماری PEM رنج می برند.

نسبت زیاد مرگ و میر در کشور ما به دلیل سو تغذیه می باشد.در جوامع روستایی و فقیر نشین 85 درصد خانواده ها یک کودک خود را و پنجاه درصد آنها سه تا از کودکان یا بیشتر خودشان را از دست می دهند.بیشتر انها بخاطر بیماری هایی می باشد که به مشکل سو تعذیه بر میگردد.

آنمی سوتفذیه دلیلی از بیست درصد مرگ و میر مادری می باشد.دیگر بیماری های تغذیه ای در کشور ما نابینایی اعم از ویتامین آ به طور قاطعانه می باشد. هر سال حدود 1 میلیون از این کودکان نابینا می شوند که در چندین بیماری دیگر مانند آندمی، گواتر، پلاگرا ،تیامین، نرم شدن استخوان ها ، فبوئوروزیس، لاتیریسم و ورم کردن همه جانبه بدن هستند که مشکلات آن به طور مستمر ادامه دارد. سو تغذیه نتیجه مستقیمی از رژیم های غذایی نادرست می باشد.نیاز های ما نمی تواند با آنها تکمیل گردد حتی اگر تمام روزشان را به غذا خوردن بپردازند.

آن به عنوان یک ناهماهنگی رسوب شده بین نیاز های بدن و مواز مغذی حتمی که مشکل جهانی می باشد تعریف می گردد.

 

اهمیت تعذیه

در شرایط حال و تجربه گذشته به نظر می رسد تعریف های کلی رژیم غذایی ،کالری ها، پروتئین ها، بعضی از ویتامین ها، آهن، کلسیم و ید در کشور ما رایج ترین موارد می باشد.یک مواد مغذی که شامل اهمیت های با قاعده ای در بعضی از قسمت های ایزوله شده در کشور ما فلوراید می باشد. در کنار این موارد، بعضی از نامنظمی هایی که توسط یک سری از موازد پیدا شده در غذا و مواردی که مانند لاتریسم، و بیماری ورم کبد می باشد.

جدا از این قسمت های آسیب دیده جامعه، توسط خواسته های غذایی  بیشتر مانند آسیب پذیر ترین دوره زندگی انسان رخ می دهد.

افزایش سن

بارداری

دوره شیردهی

علاوه بر آن، این برای در نظر گرفتن این که مشکلات غذایی طی مشکلات فقیرترین قسمت جامعه بخاطر با توجه به محدودیتی که بخاطر قثر دارتد می باشد.

 

تاثیر سوتغذیه درقسمت های آسیب پذیر جامعه

در مدت رشد

در مدت بارداری و پرستاری بانوان

دیگر قسمت های اسیب پذیر جامعه

 

دوره داخل رحمی

 کوچک بودن در بارداری و کم وزن بودن حین تولد

ازموقعی که نرخ رشد طی دوره داخل رحمی افزایش یافت، ممکن است مادر های فقیر با وزن های 2 کیلوگرم و طول بدن کمتر از45 سانتی متر و قدی کمتر از 30 سانتی متر مواجه شوند. علاوه بر آن، بروز وزن کم هنگام تولد در خانواده های فقیر بیش از دو برابر در به خوبی به انجام آنهایی بود. در میان بسیاری دیگر از مطالعات ثابت شده است که نوزادان SFD مستعد ابتلا به ناهنجاری های مادرزادی، تنظیم حرارت فقیر، هیپوگلیسمی، هیپوکلسمی، هایپومنیزمی، اسیدهای متابولیک و سطح پایین ایمونوگلوبولینها ، و در نتیجه میزان مرگ و میر بالا هستند.

 

علت عقب ماندگی رشد داخل رحمی

آنمی و آنمی پروتئین رایج ترین و مهم ترین چیز برای رهبری اعمال در خون فقراست. حالت آن می تواند با توجه به مواد مغذی قابل دسترس نتیجه گرفته شود.

اختلال عملکرد جفت بودن

عامل اختلال عملکرد جفت گیری به خوبی در بچه های SFD در جابجایی مواد مغذی از مادر به رشد آنها مطالعه و بررسی شده است.یک مطالعه نشان میدهد که فسفر آلکالاین به طور مهمی پایین تر از مادرانی هستند که با اختلال مواجه اند. در کنار تغییرات مورفولوژیکی که شامل افزایش سن همراه است می باشد. وزن های پایین آمده SFD باردار درمقابل وزن های نرمال(47gm) به طور مهمی از آزمایش DNA کاهش یافته است. مطالعه دیگر به " تغییرات هدایت شده کودکان فقیرSFD" مربوط می باشد.

در یک مطالعه، آهن وابسته به جفت دچار سو تغذیه شده درخانم ها پیدا شده است و آهن مکمل به موفقیت برای نرمال سازی فراهم گردیده است.

 

تاثیرات طی نخستین دوره رشد و دوره کودکی

نخستین دوره رشد و دوره کودکی یکی از کامل ترین و وابسته ترین دوره هایی است که توسط مادر باید تغذیه آنها فراهم گردد.

تاثیرات مستقیم

1-   مواد معذی پروتئینی و کالری

2-   هیپوویتامینوز

3-   کمبود تیامین

4-   هیپوویتامینوزD

تاثیرات غیر مستقیم

تاثیرات غیر مستقیم برای درجات بالاتر سو تغذیه در منادی یا شرایط عفونی ارائه می شود.

تاثیرات کلی

تاثیرات مستقیم و فیر مستقیم همیشه دست به دست معمولا به تنهایی رخ نمی دهند.

آ) قبل از تولد، نوزاد و مرگ و میر کودک نو پ

ب)عقب ماندگی رشد و اثرات آن بر سوخت و ساز بدن و شکل نهایی

ج)اثرات رشد فیزیکی و توسعه فکری و ذهنی

د)اثرات سو تغذیه فردی

 

اثرات طی دوره بارداری

اصلی ترین سو تغذیه از رژیم های غذایی،کالری ها، پروتئین ها، آهن، کلسیم، فولیک اسید، و ویتامین آ و د می باشد و نتیجه شرایط آنمی با نرمی با مشکل دیدن و نرمی استخوان تاثیرات آسیب پذیری در زنان جوان کشور می گردد.

 

بخش دانلود

دانلود فایل ورد تحقیق

لینک دانلود: 
مشکلات تغذیه و عمل تغذیه

فرمت فایل :  doc / فایل ورد

توجه : تمام حقوق مطالب برای هایپرتمپ محفوظ می باشد.

مطالب مرتبط با پست جاری

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی